keskiviikkona, kesäkuuta 27, 2012

Vahvistus ja manipulaatiota

Tänään tuli vihdoin sähköpostissa EM-kisojen lopulliset ja vihoviimeiset tulokset. Polskien osalta tuloksissa ei tapahtunut muutosta, joten tittelini on nyt sitten erittäin virallinen.

 Kävin tänään toisen kerran osteopaatti Jerry Ketolan käsiteltävänä koirahotelli Tassu & Tassussa. Taivaallista!
Ensin käytiin läpi koko kroppa pintapuolisesti (taivutellen ja venytellen kaikki kintut) Sitten selän kieroutta sivuttaissuunnassa mobilisoitiin.

Sitten oiottiin lannerangan nikamia ja parannettiin koko selkäruodon joustavuutta.

Sitten sainkin käydä pötköttämään kun jalkoja hiukan venyteltiin. Olin ihan sitä mieltä etten oikeastaan tarvitse venyttelyä, mutta loppujen lopuksi se olikin ihan kivan tuntuista, varsinkin kun päästiin niskan venytyksiin...

Olin alkutarkistelussa ulahtanut samalla tavoin kuin joskus sohvalta noustessa ja epäilys kallistui ensin lapaluun suuntaan. Joten sitä käsiteltiin mutta kipupistettä ei löytynyt. Sitten suunnattiin huomio ranteeseen ja sieltähän löytyikin sitten jonkinlainen jumi-jumi jonka takia ranteen liikkuvuus ei ollut yhä hyvä kuin toisessa tassussa. Hiukan mobilisaatiota sinne ja ta-daa.. Tassut olivat yhtä liikkuvia.. Oletettavasti tuo ranne oli ollut sen alku-uikahduksen syynä..

Mamma toimi hoidon aikana kuvaajana ja muutamia lisäkuvia löytyy: http://www.facebook.com/Koiraosteopaatti suosittelen lämpimästi tykkäämään ja testaamaan Jerryn käsiä. Ai niin hän hoitaa kyllä myös ihmisiä, joten sitten voi varata hoitosetin sekä koiruudelle että omistajalle. Eikä se hoidossa käynti edellytä että pitäisi olla mikään huippu-urheilija, tästä on apua myös monien sairauksien hoidossa..

Ei voi taas muuta sanoa kuin että: Erittäin lämmin kiitos jälleen kerran!!! Olinkin koko loppupäivän aivan euforisessa olotilassa. Hoito tuottaa niin ihanan raukean olon. Kiitos!


Ei kommentteja: