lauantaina, kesäkuuta 17, 2006

Kesä kesä kesä kesä.....

Ihastuttavan lämpöinen viikko takana, nautiskelen suunnattomasti saadessani köllötellä pihalla auringossa. Parina päivänä Elkkukin on ollut seurana nautiskelemassa auringosta. Wäiski ei ihan niin suuresti pidä näistä helteilyistä, läähätys on armotonta, mutta onneksi veikka osaa hakeutua varjoon ettei olekaan siinä kaikkein kuumimmassa paikassa.

Perjantaina alkoi mamman kesäloma, joten meillä oli päivällä ennen iskän töihin lähtöä mahdollisuus kävellä suolle. Wäiski ja minä juoksimme aivan hulluina pitkin hetteikköjä. Kerrankin on pienemmästä koosta hyötyä kun en uppoa läheskään niin syvälle kuin veikka, joten vauhtimme oli suunnilleen samaa luokkaa. Että meillä oli mukavaa! Veikka opetti senkin kuinka saa mamman ja iskän kiljumaan: Piehtaroidaan ensin oikein kunnon suomutalikossa niin että turkki on yltä päältä valuvan märkä ja juostaan sen jälkeen mamman ja iskän viereen purauttamaan.. Tosin jostain kumman syystä minun purautukseni sai aikaan lähinnä hysteerisen naurukohtauksen... Odottakaas vaan kun saan yhtä upean turkin kuin veikalla..

Mamma ja iskä totesivat että aika hyvin olen ehdollistunut kutsupilliin. Seikkailimme veikan kanssa suolla pois näköpiiristä ja mamma ja iskä olivat kipittäneet kotiin päin meitä piiloon. Mamma vihelsi pilliin ja sieltä tultiin kuin tuulispäät. No taitaa osuutensa olla niillä maailman herkullisimmilla makupaloilla joita saan aina kun tulen luo pillin soitosta.

Viime yö meni vähän itkuskelun puolelle, ilmeisesti joko on kasvukipuja tassuissa tai olen vaihtamassa hampaita, mamma ja iskä ei oikein päässeet selvyyteen kun pureskelin vuoron perään jokaista tassuani. Toisaalta päivällä tuppaan puremaan kaikkea muutakin mikä osuu kohdalle: ensisijaisesti veikkaa, pöydän reunaa, tuolia, mamman pohkeita.. välillä olen todellien gremlinsin riiwiö..

Ei kommentteja: