sunnuntaina, kesäkuuta 18, 2006

Huh hellettä!
Melkoisen messevä päivä. Lämpöä piisasi varjossakin kiitettävästi. Nautiskelimme koko porukka pihalla koko päivän. Iskä leikkasi nurmikon mamman nautiskellessa löhöilystä auringossa. Veikka ja minä pörräsimme ruohonleikkurin ympärillä auttelemassa.

Elkkukin poikkesi taas mammansa kanssa auringosta nautiskelemassa. Onneksi Wäiski ei enää ole mustis siitä että Elkku ja minä leikitään. Kovaa painia oli taas tänäänkin moneen otteeseen. Kyllä tässä kummasti kunto kasvaa ja lihakset kehittyvät. Välillä piti tulla sitten taas sisälle varjoon torkuille. Nukkuessahan sitä pieni koira kasvaa..

Mamma huolestui välillä etten vain saa mitään lämpöhalvausta. Onneksi kävin sentään välillä juomassa suihkulähteestä ja sisällä mamma huijasi minut juomaan vettä, kaatamalla veden tonnikalapurkkiin. Tonnikalamakuvettä, Njam!
Välillä maltoin onneksi kyllä lepäillä varjossakin etten mennä viuhtonut pelkästään auringossa. Tosin mamman auringonpalvonta-paikka sai minusta vakituisen vieraan. Vaikken kotona sohvalle saakkaan tulla (jo joskus vähän etutassuja ja pusutteluja) ja sama sääntö pätee sänkyyn, mutta aurinkotuoli oli kuulemma koirasallittua ympäristöä..

Vaikka veikan kanssa painitaan ja nahistellaan niin kyllä Wäne on myös elämääni tärkein otus, veikan kuonon viereen on turvallista käpertyä päiväunille.


Iltasella tehtiin taas puoliviikkois mittaukset. Iskä teki heti ensimmäisellä viikollani tuollaisen kätevän pituusmittarin. Tämä kuva ei ole ihan oikeasta mittaustilanteesta, vaan ihan vaan näytiksi kaikille kuinka homma hoituu. Veikkakin tykkää mittailusta niin että tulee aina ensin mitattavaksi ja vasta sitten on minun vuoroni. Tämän päivän strategiset mitat: Säkä 51 cm, Paino 15,1 kg. Ja veikkakin halusi säkänsä julkaistavan, tuo on tällä hetkellä 74,5 cm. Meistä tulee IIIIISOJA poikia. :)

Ei kommentteja: