lauantaina, heinäkuuta 22, 2006


Kesälomaviikkoa kaupungissa..

Maanantaina Iskä totesi meidän olevan niin puhki viikonlopun jäljiltä että päätimme jättää ratatreenit väliin. Omalla pihamaalla oli tarpeeksi toimintaa ja äksöniä, varsinkin kun pikkusiskolle piti näyttää kaikki uudet paikat. Naapurit, takapellot ja muut aarteet. Iskä totesi että meidän uhkarohkeutemme ja kovapäisyytemme aiheuttaa sen että kotipihalla useamman koiran on oltava tavalla tai toisella kytkettynä. Ei se mitään jos päätämme siskon kanssa juosta takapellolle, mutta kun karkumatka suuntautuu isolle tielle päin niin on vaarana että pieni koira kohtaa suuren rekan, ja siinä vaiheessa ei lopputulos todellakaan ole mukava..

Sunnuntainen kotiinpaluu tapahtui sen verran myöhään että teimme puntaroinnit ja mittaukset vasta maanantaina mamman kotiutuessa töistä. Minulle saatiin puntarissa 20 kg ja 58 cm. Apri on hiukkasen pienempi, siskon säkä on vasta 54 cm, mutta sehän onkin tyttö. Ja mamma sanoi ettei tyttöjen painoja ilmoiteta julkisesti, mutta sen voi todeta että ihan hoikassa kunnossa sisko on.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vai että teillä on nyt rinsessakin poikien ilona hetken aikaa! :D

On noilla pojilla painoa... Pinja-ex-protestinälkälakkoilija on n.67cm korkea ja yksivuotiaana painoi samaiset kahdeksantoista kiloa...kaksivuotiaana painoa oli ehkä kilo enemmän. Oli se aikamoinen luukasa, raukkaparka.

Nykyisellään neiti Näätä painaa huimat 26kg ja näyttää huomattavasti eläväisemmältä, kuin nuoruudessaan :)

Ollaan muuten törmätty muutama kerta Väinön velipoikaan, joka asuu täällä Porissa. On vielä Väinöäkin enemmän polski ulkomuodoltaan, mutta pitkäkarvainen versio. Yritän pitää kameran valmiustilassa koirapuistolla käydessä, josko vaikka saisin kuviaklin otuksesta napsaistua :)

-z- kirjoitti...

Wäntyn sisaruksista, niinkuin omistakin olisi kiva kuulla uutisia ja nähdä kuvia. Sen verran tätä "sukurakkautta" on.. :)