lauantaina, heinäkuuta 22, 2006


Kesälomaviikkoa kaupungissa..

Maanantaina Iskä totesi meidän olevan niin puhki viikonlopun jäljiltä että päätimme jättää ratatreenit väliin. Omalla pihamaalla oli tarpeeksi toimintaa ja äksöniä, varsinkin kun pikkusiskolle piti näyttää kaikki uudet paikat. Naapurit, takapellot ja muut aarteet. Iskä totesi että meidän uhkarohkeutemme ja kovapäisyytemme aiheuttaa sen että kotipihalla useamman koiran on oltava tavalla tai toisella kytkettynä. Ei se mitään jos päätämme siskon kanssa juosta takapellolle, mutta kun karkumatka suuntautuu isolle tielle päin niin on vaarana että pieni koira kohtaa suuren rekan, ja siinä vaiheessa ei lopputulos todellakaan ole mukava..

Sunnuntainen kotiinpaluu tapahtui sen verran myöhään että teimme puntaroinnit ja mittaukset vasta maanantaina mamman kotiutuessa töistä. Minulle saatiin puntarissa 20 kg ja 58 cm. Apri on hiukkasen pienempi, siskon säkä on vasta 54 cm, mutta sehän onkin tyttö. Ja mamma sanoi ettei tyttöjen painoja ilmoiteta julkisesti, mutta sen voi todeta että ihan hoikassa kunnossa sisko on.

4 kommenttia:

polskis kirjoitti...

Kyllä ne pojat on isoja! Manu eli Polskis Amazon on nyt 60cm korkea ja painoi viime viikolla 19,7 kg. Aatu oli saman ikäisenä jopa hivenen poikiaan matalmapi!!!! Mitä jättiläisiä niistä vielä kasvaa... ? :D

Hanna, Pinja & Sirps the podentso kirjoitti...

Vai että teillä on nyt rinsessakin poikien ilona hetken aikaa! :D

On noilla pojilla painoa... Pinja-ex-protestinälkälakkoilija on n.67cm korkea ja yksivuotiaana painoi samaiset kahdeksantoista kiloa...kaksivuotiaana painoa oli ehkä kilo enemmän. Oli se aikamoinen luukasa, raukkaparka.

Nykyisellään neiti Näätä painaa huimat 26kg ja näyttää huomattavasti eläväisemmältä, kuin nuoruudessaan :)

Ollaan muuten törmätty muutama kerta Väinön velipoikaan, joka asuu täällä Porissa. On vielä Väinöäkin enemmän polski ulkomuodoltaan, mutta pitkäkarvainen versio. Yritän pitää kameran valmiustilassa koirapuistolla käydessä, josko vaikka saisin kuviaklin otuksesta napsaistua :)

Alfa Romeo kirjoitti...

Wäntyn sisaruksista, niinkuin omistakin olisi kiva kuulla uutisia ja nähdä kuvia. Sen verran tätä "sukurakkautta" on.. :)

polskis kirjoitti...

Lähettelen tuoreita kuvia aina kun sellaisia käsiini saan :) Pennut majailevat Hämeenlinnassa (Iida), Sysmä-Heinolassa (Minerva eli Minttu), Hollolassa (Venla), Järvenpäässä (Remu),Sipossa (tietty Wäne) ja Jaro Porissa.

Hyvä että Jaro, entinen Ukko, joka oli hetken kadoksissa on löytynyt! Minkälainen se on tätänykyä luonteeltaan? Se oli pentueesta kaikkein dominoivin pentu ja sillä oli tapana jyrätä muut - itseään puolta pienemmät - pennut altaan ruokakupilla ollessaan. Ensimmäisessä kodissaan ollessaan se oli melkoisen dominoiva. Olivat antaneet Ukon uuteen kotiin Uudellemaalle, mutta uusi omistaja ei halunnut olla yhteyksissä. Ilmeisesti koti on vaihtunut jo senkin jälkeen. Toivotaan että Jaro on nyt löytänyt pysyvän kodin itselleen :)

Sano Hanna Jaron uudelle omistajalle, jos häneen törmäät, että haluaisin tosi mieluusti olla yhteyksissä! Haluaisin saada tietoa pentujen terveydentilasta ja luonteen kehityksestä, ja tietty olisi muutenkin mukava kuulla Aaperoisen jälkikasvun kuulumisia :)