maanantaina, helmikuuta 20, 2012

Kohti talvimaastoja

Säännöllinen treeni talvimaastoja varten on pidetty yllä. Pitkästä aikaa iskäkin oli sunnuntaina kävelyllä kanssamme. Lunta oli parina viime päivänä pyryttänyt niin että saimme joka lenkillä tallata uutta polkua, edellinen kun oli kadonnut pääosin näkymättömiin.

Lenkkiin sisältyi hyviä spurttauksia. Juoksimme Wänen kanssa morjestamaan naapuria pariinkin otteeseen ja siinä vaiheessa kun lenkin lopuksi iskä ja mamma jäivät juttelemaan naapurin kanssa otimme hetken jaloissa temuamisen jälkeen Wänen kanssa taas pyrähdyksen postilaatikolle. Siitä tuli sopiva reilun kilometrin lenkki auratulla alustalla. Totesin että Wäntyllä on kyllä todella paljon huonompi kunto kuin minulla. Sitä sai odotella kumpaankin suuntaan mennessä ja kotiinpäin tuo tuli liki 100 metriä perässä. Voimaahan tuolla kyllä on, ei se muuten jaksaisi tuolla umpihangessa pomppia, mutta nopeus on ihan toista kuin minulla..

Illalla käytiin sitten taas saunassa. Tällä kertaa en jaksanut kuin yhden kerran käydä löylyissä. Mutta on se vaan rentouttavaa kun mamma hieroo selkää sielä löylyn lämmössä..

Nyt täytyy vain toivoa että saadaan talvimaastoihin kisakumppani.

Ei kommentteja: