torstaina, helmikuuta 22, 2007

Hiukkasen uudistettua blogia.
Mamma teki pieniä uudistuksia blogini käyttöjärjestelmään ja nyt on toistaiseksi kuva kateissa ja muutenkin hommat vähän hukassa, mutta mikä tärkeintä, viestit ovat yhä tallella ja uutta pukkaa taas..

Viime aikoina on ollut lenkit hiukan erilaisia kuin aiemmin. Täysin vapaat lenkit ovat vähemmistössä. Tosin sunnuntaina kävimme koko porukka pitkällä kävelyllä laskiaisen kunniaksi (lenkkiin meni aikaa kolmisen tuntia). Ensin pitkähkö kävely hihnassa (ja naamanaruissa) pitkin nikinmäkeä. Sitten kaupan kulmalta metsälenkille, minä olin yhä hihnassa, tosin metsään siirryttäessä minut laitettiin flexiin ja veikka sai olla vapaana. Mamman viikollisen sairastelun takia veikka ei ollut päässyt kunnon spurttilenkille joten patoutunutta energiaa piisasi kyllä (niinkuin kyllä minullakin). Kun metsästä saavuimme pelloille pääsin minäkin irti ja siitähän riemu repesi. Veikka kuuli naapuruston koiran haukunnan ja otti hatkat katselemaan maailman menoa naapurin koiran silmin. No mamma oli unohtanut pillin kotiin joten hiukan huutelua ja viheltelyä ja veikka ilmaantui takaisin.

Jatkoimme pelloilta metsään, minä ja veikka juosten ja telmien, mamma ja iskä vuoron perään piiloutuen niin että veikka (ja minäkin) saimme haalia laumaa kasaan. No hetken kuluttua veikka kuuli toisen naapurin koiran haukunnan ja taas mentiin.... Tällä kertaa minä lähdin veikan kaveriksi morjestamaan naapuria. Mamma ja iskä huutelivat ja viheltelivät ja jatkoivat samalla matkaa. Kävimme moikkaamassa naapurin ja palasimme taas takaisin mamman ja iskän luo. Veikka sai vielä kolmannen lähtöhepulin jonka jälkeen veikka joutuikin kiinni. Loppulenkkiä kuljimme rauhallisemmin. Tosin normaalille takaa-ajo kohdalle saavuttaessa veikkakin pääsi taas irti jahtaamaan minua pitkin metsiköitä. Lenkin lopuksi palaillessamme kotiinpäin lähdimme veikan kanssa vielä varisjahtiin josta sujuvasti karkasimme vielä morjestamaan yhdet naapurit..

Kaikkiaan lenkki oli kyllä niin tehokas että ilta ja seuraava päivä menikin sitten totaalisesti nukkumisen puolelle..

11 kuukauden virallinen korkeus on sitten 77 cm ja paino (uudella vaa'alla) 34,6 kg