tiistaina, syyskuuta 04, 2007

Hetkiä hyvinkäällä...


Mamma vei veikan ja minut yhdessä naapurin likan kanssa Hyvinkäälle ratatreeneihin. Tällä kertaa juoksimme veikan kanssa vain 280 metrin pätkät . Wänestä mamma onnistui ottamaan kuvia kun sai apua lähettämisessä (veikka ei ole oikein koppiorjentoitunut joten vietti-intoa vahvistettiin handslipillä)


Meinasi kyllä lähettäjä lähteä lentoon kun veikka oli niin täpinöissään.. Jotain alle 22 sekunnin oli tuo veikan aika, katsotaan tarkemmin kun tulokset tulee nettiin...Minä juoksin taas perinteisen kaavan mukaan suljetusta kopista ja hienosti vedinkin, olen ilmeisesti niin orjentoitunut tuohon 350 metrin kopilta poistumiseen että kävin nytkin kääntymässä tuon portin luona ja juoksin sitten suoraan mamman luo.. minun aikani oli jotain alle 21 sekunttia..
Siskolikka Aatikin oli paikalla, ja ilmeisesti hienosti veti siskokin (mamma ei oikein ehtinyt keskittyä siihen seuraamiseen kun piti Aatin juoksun aikaan valmistautua veikan suoritukseen)
Viime viikolla olin Mospanin kanssa testaamassa maastoyhteistyötä ja ensi viikolla olisi taas tarkoitus suunnata maastoon (jos vaan on treeniä tyrkyllä) sitten onkin treenitön pätkä ennen Mikkelin kisoja... alkaa jo vähän kisa-ajatus jänskättää...Ei kommentteja: