maanantaina, kesäkuuta 25, 2007

Juhannuksen jälkeistä elämää..

Vietimme pitkän viikonlopun mökillä yhdessä Eltsun perheen kanssa. Kuva on to-pe väliseltä iltayöltä kun tassuviehe, johon Eltsu oli köytetty minun ja E:n karkumatkan ehkäisyksi, oli vielä suhteellisen ehjä... reilun puolen tunnin kuluttua olimme saaneet ihmiset huijatuksi niin että pääsimme tekemään pienen tutkimusmatkan Rimmin taakse.. josta mamma sitten nouti meidät.. Eipä E olisi pidemmälle tällä erää jaksanutkaan rämpiä..
Kaikkiaan aurinko helli, luonto tarjosi paljon mielenkiintoisia virikkeitä
(joutsenet, hanhet ja pääskyset) ja ekstrana ohjelmaan kuuluin käynti hiekkakuopalla.. Eltsu ei päässyt montulle mukaan, sillä tarvitsimme veikan kanssa vapaata revittelyä pitkin ihanan jyrkkiä rinteitä..
Välillä laskimme melkein veikan kanssa mäkeä pitkin rinteitä...
...välillä taas oli mahtavaa tähyillä maisemia pilvettömän taivaan alla...

...ja välillä vain kiitää montusta toiseen tutkaillen kaikkia otuoja hajuja..
Montulla menoa ei ollut haittaamassa edes veikan rautanaamio, jota tuo joutui muuten käyttämään taatakseen rauhallisen juhannuksen kaikille muille...
Tosin veikan rautanaama taisi aiheuttaa ihmisille ainakin yhtä paljon mustelmia ja ruhjeita kuin mitä muuten olisi koitunut Eltzun kohtaloksi..
Sunnuntaina pääsimme hiukan virittelemään viehevarmuutta veikan kanssa, mamman paistaessa plättyjä, iskä veti meille muutamia vetoja rinteeseen tassuvieheellä. Yhdessä veikan kanssa treenaus oli minusta paljon kivempaa kuin yksin riuhtominen, heräsi huomattavasti enemmän kilpailuhenkeä..
Kaikkiaan mukava viikonloppu! Nyt vain viikon treenit ja ensi viikolla taas kohti maaseutua...


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan paljon elämää täällä blogissa! Upeita kuvia, huoh... Mahtava paikka koirain kisailla tuo hiekkakuoppa. Parempaa kuvausympäristöä saa myös hakea! Nyt on mahtiotoksia mitä lisäillä Alfan albumiin Polskis-sivuille. Vielä kun aikaa jostain löytyisi. Pitää uusi minimies kiireisenä, vaikka onneksi rento jamppa onkin.

Anonyymi kirjoitti...

edellisen kirjoitti kasvattajatätönen pia