lauantaina, maaliskuuta 17, 2007


Happy Birthday to mee, Happy birthday too mee....

No itseasiassa syntymäpäivä oli jo toissa päivänä, mutta tänään vuoden täyttymistä juhlistettiin virallisen polskipäivän yhteydessä. Tuomarinkartanolle oli kertynyt kymmenkunta ihmistä ja koiraa. Koirista 8½ oli polskeja, (joista 3½ Polskiksia ), ½ hoffia ja 1 hortai. Eli melkoisen sekava sakki. :) Keli ei oikein suosinut, mutta eipä tuo yllättävä kevään taantuminen liki nollaa ja räntäsateeksi hillinnyt juurikaan meidän menoa. Veikka ja minä nautiskelimme ulkoilusta koko rahan edestä, toisaalta niin kyllä minä ja siskotkin. Ihmiset välillä ihmettelivät missä olemme, kun Aatin ja Aprin kanssa teimme kaarretreenejä ihan omin nokkinemme. No mikäs sen ihanampaa kuin nauttia laajasta aidatusta piha-alueesta jolla voi temuta huoletta. Ja kun kukaan meistä sisaruksista ei ole kylmän arka niin ulkoilusta tuli nautittua todellakin.

Ihmiset nautisekelivat rauhaisasta yhdessä olosta hyvän ruuan ja mukavan seuran parissa. Olipa kasvattaja-mamma Piia pyöräyttänyt synttärikakunkin merkkipäivän kunniaksi. Ja meille synttärisankareille oli varattuna herkkuluut kotiin viemisiksi. Wänttykin sai luun vaikka sen synttärit olikin jo helmikuussa. Ruokailun ja höpöttelyn jälkeen ihmiset päättivät että pitäisi ottaa valokuva paikalla olijoista. Minulle heräsi heti suunnaton epäilys kun mamma alkoi huudella minua luokseen. Joten päätin pysytellä suosiolla vähintään kymmenen metrin päässä. Joten kuvasta puutumme minä ja Orlitsa jonka kanssa temuan kuvaavan iskän selän takana sekä Lazka-muori joka päätti siirtyä vahtimaan omaa mammaansa... Tässä sitten minä ja Orlitsa..

Muuten ohjelmaan kuului polskien luonteen ruotimista, siskosten koko mittausta, sekä vauhtia ja vaarallisia tilanteita...
Lisää kuvia tulee galleriaani...

Kaikkineen on todettava että päivä oli todella mukava. Ilmeisesti liikuntaa ja aivojumppaa tuli tarpeeksi, sillä kotiin tultuamme olemme veikan kanssa lähinnä vain nukkuneet, välillä vähän syöneet ja nukkuneet.... Kyllä elämä voi olla mukavaa... :)