sunnuntaina, joulukuuta 17, 2006

Aurinkoa ja joulun odotusta...

Näyttely tuli sitten käytyä. Olin onnesta soikeana kun näki paljon tuttuja: Aprilia-sisko, Aatu-iskä, Lazka-mummi ja kaikki muut tutut koirat ja ihmiset... Oma näyttelysuoritukseni ei ollut mitenkään merkittävä. Alun intoilun jälkeen alkoi selkä ja takajalka vaivata, ja kehään päästyäni yritin helpottaa juilivaa takakinttua "uimalla" pitkin kehän lattiaa.. No varsinainen kehä meni sitten koikkelehtimalla miten sattui.. Tuomari palkitsi sitten minut kakkos sijalla ja KUPIlla.. Kuulemma erittäin lupaava mutta pennumpi kuin toinen kehässä ollut.. No mamma kyllä totesi jotta minähän se iällisesti vanhempi taisin olla..
No kaikkiaan meidän perhe menestyi hyvin, iskä pokkasi rotunsa parhaan tittelin, mummu vastakkaisen sukupuolen parhaan ja sisko oli vsp-pentu, eli hyvin meni.. :) Ylimmässä kuvassa olemme sitten kolme sukupolvea, vierellä iskä ja mummu..

Selkä ja kinttu pamahti sitten näyttelyn jälkeen niin pahasti jumiin että aloin oikein nilkuttaa. Liekö syynä jännitys, kylmyys, messarin kova lattia vai nestehukka (mamma totesi kotiin päästyämme jotta enhän suostunut juomaan mitään koko päivänä) niin vielä seuraavanakin päivänä juili niin kovin että lenkkeily jäi vähälle. No mamma hieroskeli sitten joka päivä ja hiljalleen kinttu helpottui. Osaltaan voipi olla kasvukipujakin.. Mamma totesi jotta ilmeisesti ainakin hieronta tulee kuulumaan tiiviinä osana elämäämme... Enkä vastustele ollenkaan!

Viikon lenkit jäi vähän vähälle. Keli oli kerta kaikkiaan niin surkea, toisaalta ilmeisesti aloitin tehokasvun vaiheen kolme, sillä päivät menivät nukkuen, nukkuen ja nukkuen.. No ainakin suitsait mittauksessa mamma sai säkäkorkeudekseni jo 75 cm.. illalla pitäisi kuulemma tehdä viralliset mittaukset, saa nähdä mitä tulos kertoo..

Eilen iskä kävi hakemassa mamman ja iskän joululahjan. Tänään sitten nautiskelimme mahtavasta aurigosta suolenkillä ja iskä ja mamma treenailivat uuden kameran käyttöä.. Kuulemma seuraavasta näyttelystä on sitten tulossa kunnollisia kuvia.. Nyt viime näyttelyn satoa voi käydä tutkailemassa galleriasta.

Ei kommentteja: