sunnuntaina, helmikuuta 23, 2014

Kevättä ilmassa

Vuosi 2014 on täydessä vauhdissa. Se alkaa näkyä hiljalleen myös elämän aktivoitumisessa. Lähiaikoina on sutinaa ja säpinää luvassa.

Tämän viikon meillä on ollut hoidossa mamman kolleegan koira Suzy (kuvia löytyy FB-profiilistani) ja mamma ja iskä ovat nauraneet että meillä voidaan alkaa järjestää koirien saunakursseja, sillä niin taas vaan saatiin aikaiseksi yksi saunaan rakastunut koiraneiti. Ensimmäiset käynnit olivat jänniä ja kuola valui likan stressatessa. Mutta eilen sitten neiti marssi ihan omatoimisesti lauteille jopa kolme kertaa ja tuli viimeiset kaksi kertaa sitten ihan itse myös lauteilta alas..

Kevättä on siis ilmassa myös sikäli että tänään on talvimaastojen viimeinen ilmoittautumispäivä. Mamma ilmoitti minut kisoihin, mutta ilmeisesti Friidun lisäksi ainakin Sheela taitaa olla tyttöjen juoksuissa, joten kisakumppanin löytymisestä ei taaskaan ole varmuutta. Sinänsä harmi jos kisat jäävät väliin, kun olisi ollut kiva päästä kisaamaan Padasjoelle. Vaikkei nyt näin talvikauteen oikein mökkireissu olisi samalla onnistunutkaan, niin olisihan se hienoa ilmoitella sen suunnan tutuille että voivat tulla katsomaan kerrankin kuinka paahdan menemään...Pidetään siis peukut pystyssä sille että kaveri löytyy leikkimieliseen talvipaahtoon.

Niin, juoksut, siis nämä tyttöjen juoksut.. Friidu-morsio on siis aloittanut juoksunsa ja nyt on sitten suunniteltu astutuspäivä tuleva keskiviikko. Ja jos silloin ei homma onnistu niin sitten yritetään seuraavana päivänä uudestaan. Mammalla on jo niin kova pentukuume että totesi tarvittaessa keksivänsä minkä tahansa kommervenkin että minut saadaan oikeassa asennossa Friidun selkään. Toivotaan että tuo luminen maa erilaisine korkeuksineen on riittävä "kikkakakkonen" siihen että homma onnistuu paremmin kuin kesällä. Pitäkää siis tällekin peukut pystyssä että saadaan pian lisäillä oikeasti pentu-uutisia.

Kesälle on sitten vakaa suunnitelma suunnata Italiaan. Talvimaastoihin mennään melko "sohvaperunana", mutta nyt kun mamman katastrofi-kiireet näyttävät hiljalleen hellittävän niin treenikausikin pääsee pian alkamaan. Luvassa on siis huolellista ruokavaliota, kehon huoltoa ja liikuntaa. Mamma totesi että hän aloittaa juoksemisen myös, eli käytännössä me nyt sitten kumpikin vedetään kunnon kehokuurit. Jos haluat tietää mitä se ihmisillä tarkoittaa, niin kurkkaa siitä lisää tietoa mamman blogista.

Ei kommentteja: