sunnuntaina, kesäkuuta 09, 2013

Ei sittenkään Eurooppaan..

Mamma oli loukkaantumisestani lähtien epäröivä lähtömme suhteen. Ajatus siitä että loukkaantuisin uudestaan Saksan kisakentillä tuntui hirveältä. Intuitio oli varoittanut mammaa ennen Turun kisoja, ja silti väkisin väänsimme itsemme paikalle. Lopputuloksena oli loukkaantuminen.

Nyt mamma koki että kaikki asiat antoivat merkkejä siitä ettei meidän pitänyt lähteä reissuun. Minä juoksin kyllä hyvin vapaana, mutta tassuvieheen perään en lähtenyt mitenkään innolla (varoin siis räjähtävää starttia) ja matkajärjestelyt tökkivät oikein urakalla. Sitten kun vielä mamman työ- ja henkilökohtaiset asiat alkoivat näyttää siltä että lähteminen lähenteli jo hulluutta, teki mamma lopulta päätöksen, että meille riittää kyllä yksi EM-voitto. Tai olisihan vielä ensi kesänä mahdollista kisata (jos kunto ja terveys sallisi) mutta silloin EM-kisat olivat muistaakseen Italiassa, joten reissaaminen olisi taas pidemmän matkan rupeama. Toisaalta, ehkä mamma silloin voisi toteuttaa unelmansa ja ajaa kanssani todellakin läpi Euroopan...

Lopputulos oli nyt kuitenkin yksiselitteinen ja selkeä. Me emme lähtisi sittenkään EM-kisoihin. Päätöksen tehtyään mamman olo oli todella helpottunut, eli ratkaisu oli ilmeisen oikea.
Tällä kaudella tavoite olisi siis palauttaa kisakuntoni ja osallistua kotimaan kisoihin niin että Fernmarkin pennuille löytyisi aina juoksukumppani. Olihan meillä kotimaastakin titteli metsästettävänä. Enhän ollut tähän mennessä saanut SM-titteliä kun aina oli tapahtunut jotain. Ja tänä vuonna oli pieni mahdollisuus että tuo titteli olisi oikeasti SMM eikä SVKLMM, pieni ero, mutta SMM kisassa koiria olisi vähintään kuusi..Ja tänä vuonna voisi kauden pyrkiä päättämään Hailuotoon, sielä kun emme koskaan olleet käyneet. Jos saisimme ainakin Friidun innostumaan reissusta ja mamma suunnitteli samaan yhteyteen pienen työkeikan tekemistä Ouluun...  

Kisamatkan sponsorikassaan lahjoittaneille tiedoksi tätäkin kautta, että rahat palautetaan (paitsi jos sponsoroija haluaa kuitenkin kannustaa kisauraa ja blogia). Jatkossakin blogia on mahdollisuus sponsoroida, niin rahallisesti kuin materialistisesti. Mamma totesi että koska bloggaamme mieluusti asioista joista pidämme, niin markkinoimme mielellämme niitä juttuja jotka havaitsemme hyviksi. Eli *vink vink* sinne suosikkiruokiemme suuntaan, sivuille saa kyllä markkinapaikkaa kohtuullisella korvauksella ja muitakin koiravarusteita ja lemmikkiliikkeitä voimme sivuille hyväksyä bannerin muodossa kun sopiva diili vain saadaan.. Edelleenkin muistutamme kuitenkin lukijoillemme että kehumamme jutut ovat sellaisia joista tykkäämme, eli ei pelkästään maksettuja mainoksia.

Ei kommentteja: