perjantaina, huhtikuuta 06, 2012

Buzzausta ja kohti EM-maastoja

Ilmoittautumiset on hoidettu ja nyt vain odotellaan vahvistusta siitä että kisajoukkueeseen kuulutaan.

Mamma oli ilmoittanut minut yhdeksi koekaniiniksi Buzzator-kampanjaan ja sain mutusteltavakseni kaksi säkillistä Purina One Solelios Lammas-riisiä. Mamma oli aavistuksen kyllä skeptinen sen suhteen maistuisiko nappulat..
Maistuihan ne. Nappulat olivat kooltaan mukavan pieniä ja lituskoja, eikä niitä tarvinnut levitellä samalla tavoin pitkin olohuoneen lattiaa kuten teen isompien palojen kanssa. Toinen positiivienen havainto näiden suhteen oli se ettei ihoni alkanut hilseillä kuten usein on käynyt epämääräisten tuotekokeilujen kanssa. Vaikuttivat siis varsin hyviltä tällaisiksi "välikauden" nappuloiksi ja kun maistuvuus oli hyvää luokkaa niin saattaa olla että tuollainen säkki löytää uudestaankin tiensä ruokakaappiini.

Mamma nauroi että olisihan se hienoa jos voisi meidän EM-sponsori-listaan lisätä purinan (aiheuttaa muuten purinaa veikan suuntaan kun puolustan omaa nappulakuppiani niin etti Wänellä ole mitään asiaa siihen). Jos vaikka hoitaisivat tämän loppu valmistautumiskauden ruokinnan niin mieluusti hehkutettaisiin enemmänkin.

Tutuille koirille mamma on toimitellut buzzador-pusseja ja kertonut minun napostelukokemuksiani. Kaverit ovat mieluusti ottaneet tuotteet testaukseen, kivempihan se on hankkia seuraava ruokasäkki kun tietää sen maistuvan eikä sokkona heittää rahaa haaskuuseen jos koira on samanlainen nirsoilija kuin allekirjoittanut...

Ei kommentteja: