maanantaina, helmikuuta 11, 2008

Extreamea....

Mammalla venyi tänään päivä töissä hiukan pidempään ja sen jälkeen tuo käväisi vielä punttisalilla. Eli kello oli yhdeksän maissa kun mamma kotiutui.. Pihaan ajaessaan mamma ihmetteli kun Wäiskiä ei näkyny normaalilla tähystyspaikallaan olkkarin ikkunalla. Sisältä kuului kauhea uikutus ja mamma huolestui. Vauhdilla sisälle, josta löydyin vain minä patsastelemasta. Uikutus jatkui, ja mamma tarkisti ettei Wäntty ole vahingossa jäänyt vessaan. Ei ketään, sohvatkaan eivät olleet niin että veikka olisi voinut niiden taakse jäädä jumiin. Keittiössä ei ketään. vihdoin kuului uikutuksen lisäksi kynsien rapina ja silloin mamma tajusi missä veikka oli: parvella!!

Mamma päätteli että joko minä olin kiusannut veikkaa niin että tuo päätti mennä turvaan, tai sitten syynä oli vain se että veikalla oli ollut kova hätä (yläkerrasta löytyi kahdet kakat ja yhdet pissit ja joku oli sitten suhauttanut alakertaankin pisut) ja tuo oli ajatellut käydä tekemässä tarpeensa mahdollisimman kauas, eli tässä tapauksessa yläkertaan kun ei ulos kerran päässyt.

No se oli sitten oma operaationsa saada veikka tulemaan raput alas, puoleenväliin meni suht ok, mutta sitten alkoi veikkaa hirvittää rappujen jyrkkyys ja tuo pakitti takaisin yläkertaan (hyvä ettei siinä vaiheessa luiskahtanut jalat rappujen läpi). No, loppujen lopuksi mamma sai veikan ehjänä alakertaan (meinasi kyllä käydä köpsästi kun veikan tassut lipesi) joten mamma pääsi pyykkäämään jätökset lattialta..

Mamma totesi että ilmeisesti yläkerran rappusiin on nyt sitten hommattava portti ettei vastaavaa pääse enää käymään, sillä jos veikka (tai minä) tullaan sitten omin nokkinemme raput alaskin niin voi tulla pahaa jälkeä..

1 kommentti:

Vedran Agovic kirjoitti...

great site