maanantaina, elokuuta 28, 2006

Kasvaa Kasvaa..
Syksyn vesisateet ovat tulleet. Ihanaa!! Tosin jostain kumman syystä mamma ja iskä ei ole yhtä riemuissaan kun veikan kanssa juostaan ulkoa tullessa suoraan mamman ja iskän sänkyyn kuivattelemaan itsemme..

Mamma oli viikonlopun reissussa ja totesi eilen illalla palatessaan että kotiin jätetty pikkupoika oli vaihtunut jättiläiseen. Eikä silmät kovin valehdelleet, sillä kun puntaroitiin ja mitattiin niin tuloksena oli 26,4 kg ja 66,5 cm. Eli veikan kanssa takamukset on jo samalla tasolla ja painossa olen ohittanut Eltsun. Parilla edellisellä viikolla korkeutta oli kertynyt vain sentti per viikko, mutta nyt oli taas jo venytty 1,5 cm. Ilmeisesti hampaiden vaihtoon tarvittu energia hidasti kasvua ja nyt kun hampaat alkaa olla uudella mallilla (on muuten mahtavat kulmahampaat) niin voi taas tehostaa kasvua.

Mamma totesi että tänään pidetäänkin treenipaussi, viime viikolla kun en kopista lähtiessä tykännyt juosta kuin yhden kunnon vedon. Ensi viikolla sitten taas (jos sää sallii) tuolloin lienee into taas palallut.. Keskiviikkona mennään kyllä leikkimään jos vaikka näkisi taas kaikki kaverit. Mutta tänään saa olla sohvaperuna...

Ei kommentteja: